Sanko Okullarinin Yüzme Basarisi

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafindan Kayseri’de düzenlenen “Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi Grup Müsabakasi”na üç yüzücüsü ile katilan SANKO Okullari ögrencileri basariya kulaç atti.

Sanko Okullarinin Yüzme Basarisi
Kayseri Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen müsabakalarda SANKO Okullari ögrencisi Tuna Karakus 11 yas kategorisinde 50 ve 100 metre kurbagalama stilinde A1 barajini, 50 metre serbest stil ve 200 metre kurbagalama stilde ise B2 barajini geçti. Çinar Özkamali, 11 yas kategorisinde 50 metre sirtüstü, serbest ve kurbagalama stilde B2 barajini, Azra Aksoy ise 11 yas kategorisinde 50 ve 100 metre sirtüstü stil ile 50 metre serbest stilde B1 barajini geçerek önemli basari sagladilar. SANKO Okullari Genel Müdürü Firat Mümtaz Asyali, ögrencilerinin yüzme basarisi ile gurur duydugunu belirterek, yarismada okullarini temsil eden ögrencilerini ve ögretmenlerini kutladi.

Asyali, A1 barajini geçerek aralik ayinda düzenlenecek Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi Türkiye Birinciligi Yarislarina katilma hakki kazanan Tuna Karakus’a da basarilar diledi.
Kaynak: İHA