Saniyelerle Ölümden Döndü

MALATYA – Malatya’da 4 aracin karistigi trafik kazasinda, araçlardan birinin sürücüsü olan kadin saniyelerle ölümden döndü. Büyük korku yasayan ve soka giren kadin, aracinin yaninda önce ayakta, sonra ise çevredeki vatandaslarin getirdigi tabureye oturarak sessizce olan biteni izledi.

Saniyelerle Ölümden Döndü
Kaza, 09.30 siralarinda Yesilyurt ilçesine bagli Çilesiz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.K. idaresindeki 44 KR 808 plakali hafif ticari araç ile Y.B. yönetimindeki 44 ADM 859 plakali Fiat marka araç Mihlidut Caddesi üzerinde çarpisti. Çarpismanin siddeti ile savrulan araçlar park ettigi 44 ACY 024 plakali Honda marka aracindan inmek üzere olan kadinin sürücünün araci ile park halindeki 44 ACL 781 plakali Ford marka araca çarpti. Kazada saniyelerle ölümden dönen kadin sürücü soka girerken, D.E. isimli bir yolcu yaralandi. Kaza nedeniyle korku yasayan ve soka giren kadin, dakikalarca ayakta durarak, sessizce olan biteni izledi. Bir süre sonra Çevredeki vatandaslarin getirdigi tabureye oturan kadin, kendisine gelmeye çalisti. Sorulan sorulara bile cevap vermekte zorlanan kadin, olay yerine gelen esinin de destegi ile kendisine geldi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik görevlilerinin sevk edildigi kazada yarali D.E. Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilirken, kazaya karisan araçlar çekici yardimiyla bulundugu yerden kaldirildi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA