Pamukkale'de Çiftçilere Yol Destegi

Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde halkin her kesimine yönelik çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede çiftçilik yapan vatandaslarin tarim alanlarina ulasmalarini saglayan arazi yollari Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafindan açilmaya devam ediyor.

Pamukkale'de Çiftçilere Yol Destegi


Turizm ve termal saglik ile öne çikan Pamukkale ilçesi tarim konusunda da dikkat çekiyor. Ilçe genelinde tarim faaliyetleri genis bir alana yapilirken, çiftçilikle ugrasan vatandaslar tarlalarina ulasmak için arazi yollarini kullaniyor. Kis aylarinda yagmur ve kar nedeniyle bozulan yollar için Pamukkale Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri bu olumsuzluklardan çiftçilerin zarar görmemesi, üretimin aksamadan sürmesi için arazi yollariyla ilgili çalismalar gerçeklestirdi. Ekipler, is makineleri ile tesviye, kot yükseltme, kumlama ve silindirle sikistirma çalismasi yaparak arazi yollarinin çiftçileri arazilerine ulastirmasini sagliyor.

“Arazi yollari çok önemli”

Her zaman üreticilerin yaninda olduklarini belirten Pamukkale Belediye Baskan Avni Örki, “Ilçemizde yasayan her kesimden vatandasimizin mutlulugu için çabaliyoruz. Ilçemiz turizm merkezi oldugu kadar tarimda da önemli bir yere sahip. Birçok mahallemizde tarim, baslica gelir kaynagi. Tarimsal üretim hem ilçemize, hem ilimize hem de ülkemize önemli bir katma deger sunmakta. Bu nedenle çiftçimizin, üreticimizin arazisine ulasimi önemli bir yer tutuyor. Hava sartlari ve tarim trafiginden dolayi arazi yollari bozuluyor, deforme oluyor. Biz de özellikle tarimla ugrasan vatandaslarimizin oldugu mahallelerde arazi yollari açmaya, var olan yollari da iyilestirmeye devam ediyoruz. Yaptigimiz tüm hizmetlerimiz vatandaslarimizin mutlulugunda pay sahibi olmak için” dedi.

Kaynak: İHA