Ordu'ya Sehit Atesi Düstü

Ordu Valiligi, Istanbul’da süpheli araç kovalarken tira çarparak sehit olan Ordulu polis memuru Hüseyin Duman için bassagligi mesaji yayinladi.

Ordu'ya Sehit Atesi Düstü
Alinan bilgiye göre, Istanbul Emniyet Müdürlügü Önleyici Hizmetler Sube Müdürlügü’nde görevli polis memurlari Hüseyin Duman ve Gökmen Baykara, kendilerini fark edip kaçan sürücü yönetimindeki otomobili motosikletle kovalamaya basladi.

Takip esnasinda Fatih Bulvari’nda Vedat G. idaresindeki tira çarpan polis motosikleti refüje savruldu. Ambulansla bir özel hastaneye kaldirilan Ünyeli polis memuru Duman, müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit oldu. 24 yasindaki Ünyeli Sehit Yunus Polisi Hüseyin Duman’in yeni evli oldugu ögrenildi.

Aci haberi Ordu Valiligi duyurdu

Ordu Valiligi tarafindan yapilan açiklamada, “Istanbul-Sultanbeyli’de dur ihtarina uymayip süpheli kaçan aracin takibi sirasinda kaza yaparak sehit olan Ordu-Ünyeli hemsehrimiz Kahraman Polisimiz Hüseyin Duman’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve milletimize sabir ve bas sagligi dileriz. Mekani cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA