Muharrem Ince Açiklamasi 'Ana Muhalefetin Kafasi Karisik'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, ana muhalefet partisinin kafasinin karisik oldugunu belirterek, “Sokaga bakiyorlar, millet istemeyince hemen çark ediyorlar, öbür filme geçiyorlar, çizgin net olacak” dedi.

Muharrem Ince Açiklamasi 'Ana Muhalefetin Kafasi Karisik'
Bir dizi ziyaret yapmak üzere Hatay’a gelen Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, basin mensuplari ile bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir devlet oldugunu, komsusunda problem olursa yardim edecegini belirten Ince, “Göç konusunda iktidarin da, muhalefetin de kafasi karisik. Bizimki çok net. 2012 yilindan beri açiklamalarim ortadadir. Bunlar basimiza bela olacak dedim, ayni noktadayim. Beka sorunu olarak görüyorum. Çözüm önerisi çok net. Esad’la barisacaksiniz, baska çaresi yok. Benim cumhurbaskanligimda hemen barisacagiz, masaya oturacagiz. Sam’a büyükelçi atayacagim, Suriyelileri gönderecegiz. Van’dan itibaren de sinirlarimiz delik desik olmayacak. Kim oradan geçmesine izin veriyorsa hesap verecek. Memleketin hudutlari yolgeçen hani degildir. Ana muhalefetin de raporlari ortada. Sokaga bakiyorlar millet istemeyince hemen çark ediyorlar. Öbür filme geçiyorlar, çizgin net olacak. Türkiye Cumhuriyeti büyük devlettir. Komsusunda bir problem olursa komsularina yardim eder. Ama misafirlik fazla uzamayacak, her seyin zamani var, zamani geldi mi gideceksin. Siginabilirsin, yardim da ederiz ama gönderecegiz” dedi.

Cumhurbaskanligi seçimlerinde hedeflerinin yüzde 50+1 oy almak istedigini belirten Ince, “Seçimlerde hedefimiz yüzde 50+1 oy almak istiyoruz. Zafer bilinmez, sefere çikilir, zafer ya nasiptir, biz sefere çikiyoruz. Biz dogrulari söyledigimize inaniyor, ilkeli siyaset yapiyoruz. Durusum hep netti. Yepyeni bir parti basarabilir mi diye düsünüyor ama bunun çok örnekleri var. Bu muhalefet hiçbir sey üretmemeye devam etsin millet yeni bir seçenek arayacak. Buna inaniyorum” diye konustu.

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, basin toplantisinin ardindan parti binasinin açilisini yapti. Daha sonra ise Antakya’da esnafi ziyaret etti, vatandaslarla sohbet etti.
Kaynak: İHA