MHP Kurmaylari Denizli'nin 8 Ilçesinde Vatandasla Bulusacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin “Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari” Denizli’de devam ediyor.

MHP Kurmaylari Denizli'nin 8 Ilçesinde Vatandasla Bulusacak


Denizli’de 2. turu gerçeklestirilecek ve 13, 14, 15 Mayis tarihlerinde 8 ilçede yapilacak programlarda MHP’nin önemli kurmaylari, Denizli halkiyla bulusacak. Toplantilarin, devletin bekasina ve milletin bütünlügüne dönük bir siyasi seferberlik çagrisi içerdigini vurgulayan MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip; tüm Denizli halkini toplantilara davet etti.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla baslatilan “Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari”nin Denizli’de 2. turu bu hafta sonu gerçeklestirilecek. Denizli’de geçtigimiz Mart ayinda MHP TBMM Grup Baskanvekili Erkan Akçay, Genel Baskan Basdanismani Ruhi Ersoy ve MYK Üyesi Ali Uçak; Sarayköy, Güney, Çal ve Bekilli’de vatandaslarla bulusmustu.

Denizli’de bu hafta sonu gerçeklesecek yogun bir program takvimi daha duyuruldu. Ilçe toplantilarinin ikinci turu Denizli’de 13 Mayis Cuma Günü Çivril’de baslayacak. 14 ve 15 Mayis tarihlerinde ise Pamukkale, Acipayam, Beyagaç, Buldan, Babadag, Serinhisar, Honaz ve Çivril olmak üzere toplam 8 ilçede gerçeklestirilecek. Buldan ve Babadag ilçelerinde ise, program tek bir çati altinda birlestirilerek yapilacak. Genel Merkezden gelecek MHP’nin önemli isimleri TBMM Idare Amiri Erkan Haberal, MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MYK Üyesi Volkan Dudu Denizli halkiyla bulusacak, gerçeklesecek toplantilarla hem vatandaslarin sorularini yanitlayacak hem de son dönemde yasanan gelismeleri anlatacak.

MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilarinin Denizli’de gerçeklesecek 2. turuna tüm vatandaslari davet ederek; “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla baslayan ve devam eden toplantilarimizin bir yenisine daha Denizli’de gerçeklesecek. Devletimizin bekasina ve milletin bütünlügüne dönük bir siyasi seferberlik çagrisi içeren Anlatma ve Aydinlatma Toplantilarimiz gerçekten çok önemli. Yogun katilimla Mart ayinda 4 ilçemizde toplantilarimizi yapmistik. Simdi ise 8 ilçemizde halkimizla bulusacagiz. TBMM Idare Amiri sayin Erkan Haberal, MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MYK Üyesi Volkan Dudu beyleri Denizli’miz de agirlayacagiz. Türkiye’ye yönelik kirli oyunlar, ülkemizin bekasina yönelik atilmak istenen adimlar, tüm gerçekler bir bir vatandaslarimiza bu toplantilarla aktarilacak. Bu önemli bulusmalara tüm Denizli halkimizi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA