La Traviata Bu Sezon Son Kez Sahnede

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 14 Mayis Cumartesi günü Hasim Iscan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde ‘La Traviata’ eserini bu sezon son kez gerçeklestirecek. Dünyada eserleri en çok sahnelenen opera bestecisi Giuseppe Verdi’nin ‘La Traviata’ eserini Melih Öztürk sahneye koyuyor. Bir perdelik rejili konser formati ile sahnelenecek eserde Antalya DOB orkestrasini sef Hakan Kalkan yönetecek.

La Traviata Bu Sezon Son Kez Sahnede


Koro sefligini Mahir Seyrek’in yaptigi eserde dekor düzenleme Ömer Gündüz, kostüm Gazal Erten, koreografi Kürsat Kiliç ve isik tasarimi Mustafa Eski imzasini tasiyor.

Ask ve suçluluk duygusunun heyecanli, neseli ve dramatik melodilerle islendigi eserde ‘Violetta Valery’ rolünü Bilge Yilmaz, ‘Alfredo Germont’ rolünü Burak Pektas, ‘Giorgio Germont’ rolünü Serhat Konukman, ‘Annina’ rolünü Seçil Eyilikeder, ‘Doktor Grenvil’ rolünü Safak Güç, ‘Flora Bervoix’ rolünü Tugçe Oguzülgen, ‘Gastone’ rolünü Erdi Can Aybas, ‘Baron Douphol’ rolünü Yalçin Ünsal, ‘Marki D’Obiny’ rolünü ise Yusuf Yildiz canlandirirken gecede Fatih Sanal anlatici olarak yer alacak.
Kaynak: İHA