Kütahya Tarim Fuari Açildi

Kütahya Tarim, Hayvancilik, Seracilik ve Süt Endüstrisi Fuari 12. kez kapilarini açti.

Kütahya Tarim Fuari Açildi
Kütahya Belediyesi Fuar alaninda12. kez kapilarini açan Kütahya Tarim, Hayvancilik, Seracilik ve Süt Endüstrisi Fuari’nin açilisinda konusan Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, fuarin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Baskan Vekili Damci, “Kütahya Belediyesi olarak tarimla ugrasan vatandaslarimiza elimizden gelen destegi saglamaya gayret ediyoruz. Özellikle tarimsal sulamada yüzde 25 gibi bir indirim gerçeklestirdik. Bunun yani sira köyden mahalleye dönüsen 27 mahallemizde ikamet eden çiftçi kardeslerimize yaklasik bir ay önce yem bitkisi tohumu dagittik. Ayrica Geven bölgesinde 51 santigrata ulasan bir sicak su kuyusunu açtik. Söz konusu bölgeyi sera bölgesi ilan etme yönündeki çalismalarimiz devam ediyor. Çalismalarimizin ve Kütahya Tarim, Hayvancilik, Seracilik ve Süt Endüstrisi Fuari’nin hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Açilis töreninin sona ermesiyle birlikte Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, protokol üyeleriyle birlikte Tarim Fuari’ni gezerek firmalarin yetkililerinden ürünleri hakkinda bilgi alarak katilimci firmalara hayirli bol kazançlar diledi.
Kaynak: İHA