Kula'da Trafik Haftasi Kutlandi

Manisa’nin Kula ilçesinde Trafik ve Ilk Yardim Haftasi kutlamalari dolayisiyla Rafet Üçelli Ilkokulunda program düzenlendi.

Kula'da Trafik Haftasi Kutlandi
Rafet Üçelli Ilkokulunda düzenlenen kutlama programi saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Programin açilisinda konusan Rafet Üçelli Ilkokulu Müdürü Celal Harmandali, trafik kazalarinin önlenmesi yolunda herkesin çaba göstermesi gerektigine vurgu yapti. Daha sonra, Rafet Üçelli Ilkokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan trafik konulu gösteriler büyük begeni ile izlendi. Programa katilan Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli trafik ekipleri trafik ve ilk yardim konularinda sunumlar yapti. Siirlerin okunmasi ve halk oyunu ekibinin gösterisi ile program sona erdi.

Programa Kula Kaymakami Kemal Duru, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Nurettin Yarimçam, Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amiri Komiser Yardimcisi Erhan Ünsel, Ilçe Milli Egitim Müdürü Zakir Okulmus, okul müdürleri, daire amirleri, kamu kurum ve kurulus baskanlari, gaziler, ögretmenler, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA