Kastamonu'da Özel Bireyler Yetenekleri Ile Vatandaslari Kendilerine Hayran Birakti

Kastamonu’da Engelliler Haftasi dolayisiyla düzenlenen etkinlikte özel bireyler, yetenekleri ile vatandaslari eglendirdi.

Kastamonu'da Özel Bireyler Yetenekleri Ile Vatandaslari Kendilerine Hayran Birakti
Kastamonu’da yasayan özel bireyler, Kastamonu Il Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Özel Bireyler ve Aileleri Dayanisma Dernegi’nin koordinasyonunda, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi dolayisiyla düzenlenen programda bir araya geldi. Kastamonu Gençlik Merkezinde gerçeklestirilen etkinlikte özel bireyler piyano çalip, çig köfte yogurup sarki ve türküler söyleyerek vatandaslari eglendirdi. Etkinlikte Ihsan Ozanoglu Özel Egitim Meslek Okulu ögrencilerinden Ömer Boyraz, piyano çaldi. Sessizlige bürünen salonda vatandaslar, Boyraz’i dakikalarca alkisladi. Daha sonra ise Hüseyin Üster Egitim Uygulama Okulu ögrencilerinden Ahmet Göktug Özdemir de piyano ziyafeti sunarak davetlileri kendine hayran birakti. Piyano dinletisi ile açilisi gerçeklesen etkinlikte, Ihsan Ozanoglu Özel Egitim Meslek Okulu ögrencilerinin siir okudu. Folklor gösterisi, ögretmen ve özel bireylerden olusan halk müzigi korosunun ve ögrencilerin seslendirdigi türkülerin ardindan etkinlik sona erdi. Etkinlikte düzenlenen temsili sira gecesinde de özel bireyler çigköfte yogurdu.

Etkinlige, Kastamonu Milli Egitim Müdürü Cengiz Bahçacioglu, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanisma Dernegi Baskani Huriye Boyraz, özel bireyler ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA