Istanbul Havalimani'nin Yeni Reklam Filmi Açiklamasi 'Sihirli Yolculuk Burada Baslar'

IGA Istanbul Havalimani, yeni imaj filmini “Sihirli Yolculuk Burada Baslar” mesajiyla yayinladi. Havalimaninin Istanbul ile bütünlesen mimari ve tasarim özellikleri ile sundugu hizmetleri konu alan film, renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor.

Istanbul Havalimani'nin Yeni Reklam Filmi Açiklamasi 'Sihirli Yolculuk Burada Baslar'
IGA’nin, Istanbul’un tarihi dokusuyla Istanbul Havalimani’nin modern yüzünü harmanladigi; mimariyi, cezbedici güzellikleri, hizmetlerdeki çesitliligi ve sunulan keyfi renkli çekimlerle aktardigi yeni imaj filmi yayina girdi. Film, IGA Istanbul Havalimani’nin Istanbul’u andiran yapisini ve özelliklerini konu aliyor. Film; yeme-içmeden konaklamaya, alisveristen kültür-sanata kadar IGA Istanbul Havalimani’nin sundugu tüm hizmetleri misafirlerinin gözünden aktariyor.

Filmde bir grup arkadas, havalimaninin özelliklerinden etkilenerek dönüs yolunda uçaga binmeden önce Istanbul’daki tatil anilarini mutlulukla hatirliyor. Mega kente özgü pek çok simgeyi içinde barindiran film, “Istanbul Havalimani’ndaki yasadigin her an, sana Istanbul’daki güzel deneyimleri hatirlatir” mesaji veriyor.

Çekimleri 3 gün süren ve yönetmenligini Çaglar Malli’nin yaptigi film, IGA Istanbul Havalimani’nin dijital mecralarinda yayinlanmaya basladi.

Kaynak: İHA