Hirsizlik Zanlisinin Feci Sonu

Gaziantep’in Nizip ilçesinde tirmandigi elektrik diregindeki kablolari kesmek isteyen bir kisi akima kapilarak öldü. Sahsin cesedi günler sonra ilaçlama yapan isçiler tarafindan bulundu.

Hirsizlik Zanlisinin Feci Sonu
Gaziantep’in Nizip ilçesi Hazimoglu Mahallesi’nde fistik bahçesini ilaçlayan isçiler, elektrik direginin yaninda bir sahsin yerde yattigini fark etti. Sahsin yanina gelen ve hareketsiz durdugunu gören isçiler, durumu hemen jandarmaya haber verdi. Bölgeye sevk edilen saglik ekipleri tarafindan sahsin günler öncesinde öldügü belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcisi, polis ve jandarma ekipleri tarafindan cesedin yakinlarinda kablolari kesmek için kullandigi düsünülen bir pense bulundu.

Cesedi koku üzerine fark ettiklerini anlatan isçilerden Müslüm Özdemir, ’’Fistiklari ilaçlamak için gelmistik. Diregin dibinde birinin yattigini gördük. Sahsa dokunmadan jandarmaya haber verdik. Jandarma ve polis ekipleri geldi, inceleme yapti. Herhalde elektrik çarpmasi sonucu vefat etmis’’ diye konustu

Günler öncesinde ölmüs

Saglik ekiplerinin yaptigi incelemede sahsin yaklasik 4 gün önce öldügü belirlenirken, olay yeri inceleme ekipleri ise cesedin kimligini belirledi. 25 yasindaki I.K. oldugu belirlenen sahsin daha öncesinden hirsizlik suçundan sabika kaydinin bulundugu ögrenildi.

Incelemenin tamamlanmasinin ardindan ise ceset otopsi yapilmak üzere morga götürüldü.
Kaynak: İHA