Gezen Sinema Tiri Emet'te Çocuklarla Bulustu

Kütahya’nin Emet ilçesinde Valiligin himayesinde yürütülen Dumlupinar Baskomutan Meydan Muharebesi’nin 100. yili etkinlikleri çerçevesinde sinemaya erisimi kisitli çocuklar için gelistirilen "gezen sinema tiri", Emet ilçesinde çocuklara sinemada film izleme heyecani yasatti

Gezen Sinema Tiri Emet'te Çocuklarla Bulustu
Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde konuslanan "gezen sinema tiri", Ilçe Milli Egitim Müdürlügü koordinesinde gösteriler sundu. 45 dakika süren seanslarda 80’er ögrenci alinan tir’da “Rafadan Tayfa” filminin yansira çocuk oyunlari, sarki ve tiyatral etkinlikler gösterildi.

Ilk seansta sinema tirinda çocuklarla bulusan Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, uzun süredir bakanliktan belediye olarak sinema için talepte bulunduklarini, Kütahya’nin programa alinmasi ile gezen sinema tiri ekiplerini ilçede misafir ettiklerini söyledi.



Çocuklarin gelisiminde görsel egitimin önemine deginen Belediye Baskani Hüseyin Dogan, sinema, tiyatro gibi kültürel etkinliklerden tüm çocuklarin azami yararlanabilmesi için gerekli destegi her zaman vereceklerini belirtti.

Baskan Dogan, sinema tirinda çocuklara meyve suyu ve kek ikram ederek iyi eglenceler diledi.
Kaynak: İHA