Dolandirilan Engelli Ailenin Magduriyeti Giderildi

Ordu Valisi Tuncay Sonel Tuncay Sonel, engelli ogluna internetten akülü tekerlekli sandalye almak istersen dolandirilan Bilge Lafci’yi ziyaret etti. Vali Sonel, engelli kisinin için ihtiyaç duydugu akülü engelli aracinin valilik imkanlariyla alinarak, aileye teslim edilecegini söyledi.

Dolandirilan Engelli Ailenin Magduriyeti Giderildi
Engeli olan 31 yasindaki oglu Bilkan Demirer’in (31) ihtiyaci olan akülü engelli araci almak için biriktirdigi parasini dolandiricilara kaptiran anne Bilge Lafci’ya (45) ’geçmis olsun’ dileginde bulunan Vali Tuncay Sonel, devletin sagladigi imkanlarla yasamini sürdüren ailenin dolandiriciliktan yasadigi magduriyetin giderildigini ve ihtiyaçlarinin da karsilanacagini söyledi.



Engeli olan Bilkan Demirer’in saglik durumu hakkinda annesi Bilge Lafci’dan bilgi alan Vali Sonel, Bilkan’in sokaklarda rahatça gezebilmesini saglamak için ihtiyaç duydugu akülü engelli aracinin da valilik imkanlariyla alinarak, aileye teslim edilecegini ifade etti.

Aileye gereken destegin verilecegini ifade eden Vali Sonel, “Siz hiç merak etmeyin, üzülmeyin. Bilkan evladimizin ihtiyaci olan sizin istediginiz sekildeki akülü araci biz alacagiz. Ayrica, gereken destegi sizlere verecegiz. Her daim yaninizdayiz” dedi.

Anne Bilge Lafci’nin seyyar satis yeri konusunda kendisine yardimci olunmasi istegini de yerine getiren Vali Sonel, “Engeli olan çocugunuzun ihtiyaçlarini karsilamak için çalisma isteginize yardimci olacagiz, siz annesiniz. Anne olarak, engeli olan çocugunuzla yasam mücadelenize biz de gereken her türlü destegi verecegiz” diye konustu.

Vali Tuncay Sonel’in yaptigi ziyaret ve verdigi destekten dolayi oldukça duygulanan anne Bilge Laftci, “Allah razi olsun Sayin Valim sizlerden. Hizir gibi imdadima yetistiniz. Engeli olan ogluma akülü araç alabilmek için biriktirdigim parami dolandiricilara kaptirmistim. Bundan dolayi da büyük üzüntü içindeydim. Hem bu magduriyetimi giderdiniz, hem de bizlerden desteginizi esirgemediniz. Sizlere çok tesekkür ediyorum. Allah ne muradiniz varsa versin” diyerek, duygularini dile getirdi.
Kaynak: İHA