Doktorun Kuzen Cinayetinde Sok Görüntüler

Gaziantep’te miras anlasmazligi nedeniyle is yerini basan kuzenini silahla öldürdügü iddia edilen katil zanlisi kadin dogum uzmani Bekir Çelik ile diger süpheli A.Ç., adli makamlara sevk edildi. Kuzen cinayetinin hemen ardindan çekilen görüntülerde ise olay yerine ilk gelen trafik polisinin silah dogrultarak katil zanlisina ’Teslim ol’ deme anlari ile maktulün can çekistigi son anlari yer aldi.

Doktorun Kuzen Cinayetinde Sok Görüntüler
Olay, dün ögle saatlerinden sonra Sehitkamil ilçesi Incilipinar Mahallesi’nde bulunan Doktorlar Sitesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, miras paylasimi nedeniyle aralarinda husumet bulunan kuzenler, ögle saatlerinde Doktorlar Sitesi’nde ofisi bulunan kadin dogum uzmani Bekir Çelik’in ofisinde tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede büyüyerek satirli ve silahli kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda, silahini çikaran kadin dogum uzmani Bekir Çelik, kuzeni Alaattin Çelik (34) ile yanindakilere ates etti. Vücuduna kursun isabet etmesi sonucu agir yaralanan Alaattin Çelik olay yerinde hayatini kaybederken, katil zanlisi doktor Bekir Çelik, olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan etkisiz hale getirildi.



Sok görüntüler ortaya çikti

Silahli kavganin hemen ardindan cep telefonu ile çekilen görüntüler de ortaya çikti. Görüntülerde, doktorun silahla vurdugu A.Ç.’nin yüzü kapak yerde yatmasi, elinde tabanca bulunan katil zanlisi doktorun saga sola kosturmasi ve silah seslerini duyarak bölgeye gelen bir trafik polisinin ’Teslim ol’’ çagrisi ile doktorun gözaltina alindigi anlar yer aldi. Olay anina iliskin görüntülerde çevredeki bir vatandasin, can çekisen A.Ç.’yi yerden kaldirmaya çalismasi, basarili olamayinca kucaginda tutarak nabzina bakmasi da kayit altina alindi.

Katil zanlisi adliyeye sevk edildi, basin mensuplarinin sorularini yanitsiz birakti

Olay sonrasi gözaltina alindiktan sonra emniyetteki islemleri tamamlanan katil zanlisi Bekir Çelik ile diger süpheli A.Ç., tutuklanma talebiyle adli makamlara sevk edildi. Adliye sevk edilen katil zanlisi doktor, adliye girisinde basin mensuplarinin olayin neden ve nasil gerçeklestigi ile ilgili sorularini yanitsiz birakti.
Kaynak: İHA