Çocugun Ölümden Döndügü Anlar Kamerada

Gaziantep’te kardesine yetismek için kosarak ana caddeye çikan çocugun hafif ticari aracin altinda kalarak metrelerce sürüklendigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Korkunç kazada ölümden dönen 7 yasindaki Eren Durgun, kazayi hafif siyriklarla atlatti.

Çocugun Ölümden Döndügü Anlar Kamerada
Kaza, merkez Sahinbey ilçesine bagli Vatan Mahallesi’nde 2 gün önce sabah saatlerinde yasandi. Iddiaya göre 7 yasindaki Eren Durgun evden kardesiyle birlikte firindan ekmek almak için çikti. Ana caddeye dogru kosan kardesine yetismek için kosmaya baslayan Durgun, aniden caddeye çikti. O sirada caddede seyir halinde olan plakasi ögrenilemeyen hafif ticari araç Durgun’a çarparak altina aldi. Talihsiz çocuk aracin altindan metrelerce sürüklenirken çevrede kazayi gören vatandaslar ile sürücü büyük sok yasadi. Hafif yaralanan 7 yasindaki çocugun yardimina ilk olarak çevredeki vatandaslar kostu. Yakinlari tarafindan özel bir hastaneye kaldirilan Durgun, kazayi hafif siyriklarla atlatti.

Korku dolu anlar kameraya yansidi

Korkunç kaza ani cadde üzerinden bulunan bir evin güvenlik kamerasina anbean yansidi. Görüntülerde Eren’in kardesine yetismek için kosarak yola çiktigi anlar yer alirken hafif ticari aracin küçük çocuga çarparak altina aldigi anlar kameraya yansidi. O sirada sok yasayan sürücünü fren yerine gaza bastigi anlari güvenli kamerasina saniye saniye kaydetti.

Kaynak: İHA