ÇESOB Baskani Recep Gür Mazbatasini Aldi

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (ÇESOB)’un Olagan Genel Kurulu’nda yeniden Birlik Baskanligina seçilerek, güven tazeleyen Recep Gür, Seçim Kurulu’ndan mazbatasini aldi.

ÇESOB Baskani Recep Gür Mazbatasini Aldi
Beraberinde ÇESOB Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyelerinin yani sira il ve ilçe esnaf odasi baskanlari, oda yöneticileri, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetici ve personelleri, Birlik personelleri ve çok sayida esnaf ve sanatkar ile birlikte Seçim Kurulu’na giden Gür, mazbatasini aldiktan sonra yaptigi açiklamada, tüm oda baskanlari ile birlikte Çorumlu esnaf ve sanatkarlara hizmet için çalisacaklarini söyledi.



Desteklerinden dolayi herkese tesekkür eden Recep Gür, “8 Mayis’ta yaptigimiz Olagan Genel Kurulumuzda oda baskanlari ve oda yöneticilerinin büyük bir çogunlugunun oyunu alarak yeniden Birlik Baskanligina seçildim. Bu süreçte sahsima oy veren vermeyen tüm oda temsilcilerine tesekkür ediyorum. Bizler 40 oda olarak 20 bine yakin esnaf ve sanatkarlarimiza hizmetin en güzelini sunmak için gayret gösterecegiz. Allah birligimizi beraberligimizi bozmasin” dedi.

Vali Mustafa Çiftçi ve Emniyet Müdürü Mehmet Gülser nezdinde de tüm emniyet mensuplarina ayrica tesekkür eden Gür, Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a da her zaman esnaf ve sanatkarlarin yaninda oldugu için minnettar olduklarini söyledi.



Mazbata törenin ardindan ÇESOB Baskani Recep Gür ve beraberindekiler Birlik binasina geçerek dualar esliginde kurban kestiler. Besmele çekerek görevine baslayan Gür, daha sonra mazbata törenine katilanlarla birlikte birlik binasi önünde toplu hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA