Büyüksehir'de 'Rayli Sistem Agi' Toplantisi Gerçeklestirildi

Büyüksehir Belediyesi, Kayseri’nin ulasim sistemini modern, konforlu ve güvenli hale getirecek projeler için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan baskanliginda, sehirde toplu ulasimin önemli unsurlarindan ‘Rayli Sistem Agi’ toplantisi gerçeklestirildi.

Büyüksehir'de 'Rayli Sistem Agi' Toplantisi Gerçeklestirildi


Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi sürdürülen Sehit Furkan Dogan-Talas Anayurt Rayli Sistem Hatti ile Ulastirma ve Altyapi Bakanligi’nca çalismalari yürütülen Anafartalar-Sehir Hastanesi-Mobilyakent Rayli Sistem Hatti’nda çalismalar devam ederken, Büyüksehir Belediyesi’nde de ‘Rayli Sistem Agi’ toplantisi düzenlendi.

Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Toplanti Salonu’nda, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan baskanliginda gerçeklesen toplantiya, Genel Sekreter Yardimcisi Bayar Özsoy, Ulasim Planlama ve Rayli Sistem Daire Baskani Sedat Erdogan, Iller Bankasi Bölge Müdürü Sönmez Ata ve Islam Bankasi yetkilileri katildi.

Baskan Büyükkiliç’in talimatlariyla toplu ulasim sisteminde kentsel yasamin önemli unsurlarindan biri oldugu bilinciyle çalismalar gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi’nin fedakâr ekibi, düzenlenen toplantida, Kayseri’de devam eden Rayli Sistem agi projelerinin son durumunu degerlendirdi, yatirimlari tek tek ele alinarak detayli bir sekilde masaya yatirildi.
Kaynak: İHA