Bilecik'in Önemli Bir Trafik Sikintisi Çözülüyor

Bilecik’in yaya ve trafik olarak en islek yeri olan Atatürk Bulvari’nda baslatilan trafik sagliklilastirma çalismalari çerçevesinde cadde üzerinde araç parkina artik izin verilmeyecek.

Bilecik'in Önemli Bir Trafik Sikintisi Çözülüyor
Bilecik’te bu uygulama ile trafiginin önemli sorunlarindan biri haline gelen ve cadde üzerinde trafik akisini engelleyen park etmis araçlarin meydana getirdigi sorunlar böylece giderilmis olacak. Konuyla ilgili vatandaslari bilgilendirmek ve görüslerini almak isteten Vali Dr. Kemal Kizilkaya, cadde üzerinde yer alan esnafi ziyaret etti. Alinan karardan dolayi memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaslar tesekkürlerini iletti.

"Bilecik’te son yillarda önemli bir sorunu trafik tikanikligi"

Kent trafiginin önemli sorunlarindan birini ele aldiklarini belirten Vali Kizilkaya; "Bilecik’te son yillarda önemli bir sorun haline gelen ana arterde tikanikliga neden olan parklanmayi kaldirarak trafigi rahatlatmayi düsünüyoruz. Bugün itibariyla uygulamamiz baslayacaktir. Böylece hem vatandaslarimiz hem de ambulans ve itfaiye gibi acil çagri araçlarinin da daha akici bir trafikte yol almalarini umuyoruz. Bu konuda tüm Bilecikli hemserilerimizin, esnafimizin basta trafik polislerimiz olmak üzere tüm görevlilerimize destek olmalarini, yardimci olmalarini istiyoruz ” dedi.

Kaynak: İHA