BHID Mevcut Baskan Ile Devam Dedi

Bursa Halkla Iliskiler Dernegi’nin (BHID) Genel Kurulu yapildi. Oy birligi ile mevcut baskanin göreve devam etmesi kararlastirildi.

BHID Mevcut Baskan Ile Devam Dedi
Bursa Halkla Iliskiler Dernegi’nin (BHID) Olagan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Karaman Dernekler Yerleskesi’nde gerçeklestirildi.

Genel kurulda, Divan Baskanligi’na BHID’in önceki dönem baskanlarindan Hakan Turhan, seçildi. BHID Baskani Cansel Oruç’un yaptigi açilis konusmasi ve önceki dönemin yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporlarinin okunmasi ve ibra edilmesinin ardindan seçime geçildi. Tek listeyle gidilen ve açik oylama seklinde yapilan seçimde Cansel Oruç, oy birligi ile BHID’in birkez daha baskani seçilerek güven tazeledi.

Oruç, “Koronavirüs salgini nedeniyle ertelenen genel kurul süreci bizleri de etkiledi. Pandeminin tam olarak sona ermemesinden dolayi fiziki olarak sadece Halkla Iliskiler Çalismalari (HIÇ) Ödülleri’ni görkemli bir tören ile gerçeklestirdik. Bundan sonraki dönemde bizi yogun günler bekliyor. Yeni dönemde hem üyeleri, hem de halkla iliskiler meslegine gönül verenler için yeni projeler yolda. Bize inanan, güvenen ve destek veren üyelerimize ve ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Sektördeki degisimleri ve gelisimleri yakindan takip ettiklerini söyleyen Oruç, “Yeni dünyada dijital hayat vazgeçilmez oldu. Metaverse, NFT gibi yeni kavramlar hayatimiza girdi. Bu yeniliklere üyelerimizi ve sektörümüzü hazirlamamiz gerekiyor” açiklamasinda bulundu.

Bursa Halkla Iliskiler Dernegi’nde olusan yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Yüksek Istisare Kurulu su isimler yer aldi:

Yönetim Kurulu Asil: Cansel Oruç, Sena Er, Özgecan Demirtas, Asli Sakarya,

Bircan Özkan

Yönetim Kurulu Yedek: Metin Baykal, Seda Sen, Kadriye Öncü Pakten, Seray Gül, Gani Köse

Denetleme Kurulu Asil: Gülin Çiftçi, Selcan Senol, Aysen Yilmaz

Denetleme Kurulu Yedek: Ahmet Akhan, Melike Çamlibel Uca, Hülya Dündar

Yüksek Istisare: Prof. Dr. Mahmut Zeyyat Sabuncuoglu, Vehbi Varlik, Melih Serdar Ömerogullari, Hakan Turhan, Tayyar Murad Kuter
Kaynak: İHA