Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nden Baskan Palancioglu'na Ziyaret

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Baskani Faruk Sahin ve yönetimi 10-16 Mayis Engelliler Haftasi dolayisiyla Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu’nu ziyaret etti.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nden Baskan Palancioglu'na Ziyaret


Bedensel Engelliler Spor Kulübünü belediyede agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirten Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, “Tüm engelli kardeslerimizin Engelliler Haftasini kutluyorum. Cenabi Allah birlik beraberlik içerisinde nice yillara hep birlikte ulasmayi nasip etsin. Türkiye’deki nüfusun hemen hemen yüzde 10’a yakini farkli engelli bireylerden olusuyor. Dolayisiyla ülkemizin ekonomisinin, sosyal kültürel altyapisinin iyilesmesi ve gelismesi ile birlikte daha iyi noktaya gelindi. Sehircilik altyapisinin iyilesmesi ile birlikte hükümetimizin engelli kardeslerimize birçok destegi oluyor. Engelli maasi hakikaten çok büyük derde deva oluyor. Ayni zamanda engellilere taninan birçok imkânlar var. Sportif olsun kamu kurumlarinda veya özel sektörlerde istihdamlar olsun, sartlar çok daha iyi bir hale geldi. Kalplerde ve beyinde engel olmadiktan sonra fiziksel engele bir sekilde alisiliyor. Tüm engelli arkadaslarimizi seviyoruz" dedi.

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Baskani Faruk Sahin ise, “10-16 Mayis Engelliler Haftasi münasebetiyle Mustafa Baskanimizi ziyarete geldik. Melikgazi, her zaman bizlere sosyal belediyecilik anlaminda destegi olmustur. Baskanimiz bizleri hiç yalniz birakmadi. Engelli sporcularimiz ve kulübümüzle de yakinen ilgilendi. Kendisine tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA