Baskan Ramazan, Bakan Yardimcilariyla Bir Araya Geldi

Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Nadir Alpaslan ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardimcisi Dr. Alparslan Bayraktar ile bir araya gelerek kente yapilacak yatirimlari ele aldi.

Baskan Ramazan, Bakan Yardimcilariyla Bir Araya Geldi
Baskan Ramazan, Kültürün, medeniyetin, tarihin baskenti, turizmin yükselen degeri Kilis için çalismalara devam ettiklerini ifade ederek, “Kilis’te ecdadimizin bizlere biraktigi emanetleri korumak için baslattigimiz restorasyon ve sokak sagliklastirma çalismalari hakkinda sürdürdügümüz sokak yenileme, Oylum Höyük, kütüphane ve sivil mimari konularinda verimli bir görüsme gerçeklestirdik. Sehrimizde yapilacak olan bu projelerimiz ile turizm hacmini daha da artiracagiz” dedi.

Ramazan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardimcisi Dr. Alparslan Bayraktar’i ziyaret ettigini ifade ederek, ’’Ilimize katma deger katacak taleplerimizi ilettik, yeni projelerimiz ile ilgili istisarede bulunduk. Hep birlikte Kilis’imiz için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Kendilerine ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA