Baskan Gürkan Ankara'da Yogun Temaslarda Bulundu

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Malatya’da yapilan ve yapilacak olan çalismalarla ilgili istisarelerde bulundu.

Baskan Gürkan Ankara'da Yogun Temaslarda Bulundu
Ankara ziyaretinde temaslarda bulunan Baskan Gürkan, Vakiflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’u ziyaret ederek Malatya’da devam eden ve yapilacak olan çalismalarla ilgili istisarelerde bulundu. Baskan Gürkan, 24 Ocak 2020 yilinda yasanan Sivrice depreminin ardindan hasar alan Yeni Cami halk arasinda Teze Cami olarak bilinen camide yapilan çalismalarin degerlendirildigi ziyarette, caminin avlu kismina eklenen beton yapilarin yapilmasiyla birlikte caminin görsel estetiginin bozuldugunu Vakiflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’a iletti. Yapilan çalismayla ilgili degerlendirmenin tekrardan yapilacagi ifade edildi.

Ankara ziyaretinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Personel Genel Müdürü Engin Demir’i de ziyaret eden Baskan Gürkan, Malatya’ya yapilan çalismalarla ilgili istisarelerde bulundu.

Daha sonra Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Nihat Pakdil’i de ziyaret eden Baskan Gürkan, Malatya’da tarimla ilgili yapilan çalismalarin istisarelerinde bulunurken, Malatya’daki çiftçilerin istek ve taleplerini Bakan Yardimcisi Pakdil’e iletti.

Baskan Gürkan, ayrica Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Ihsan Selim Baydas’i ziyaret ederek Malatya’da yapimi devam eden spor tesisleri ve birlikte yapilacak olan projeler hakkinda istisarelerde bulundu.
Kaynak: İHA