Baskan Erdogan Açiklamasi 'Hepimiz Birer Engelli Adayiyiz'

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Engelliler Haftasi’nda ilçede yasayan engelli vatandaslarla kahvaltida bir araya geldi.

Baskan Erdogan Açiklamasi 'Hepimiz Birer Engelli Adayiyiz'
Biga Belediyesi 10-16 Mayis tarihleri arasinda farkindalik olusturmak için kutlanan ve özel bir hafta olan Engelliler Haftasi dolayisiyla Atatürk Kültür Merkezi’nde kahvalti programi düzenledi.

Programa Baskan Erdogan, Baskan Yardimcisi Nazim Hikmet Keskiner, Biga Engelliler Dernegi Baskani Havva Bacak, engelli vatandaslar ve aileleri katildi.

Kahvaltinin ardindan tek tek masalari gezen Baskan Erdogan, çocuklarla ve aileleriyle yakindan ilgilenerek sohbet etti. Engelli ailelerin sorunlarini ve taleplerini de dinleyen Baskan Erdogan notlarini aldi. Maskot ve palyaço etkinligiyle renkli görüntülerin olustugu programda engelli çocuklar ve aileleri güzel bir gün geçirdi.

Engelliler konusunda son derece duyarli olduklarini ifade eden Baskan Erdogan, “Biga Belediyesi olarak 10-16 Mayis Engelliler Haftasi çerçevesinde siz degerli engelliler dernegimizin, engelli personelimizin ve engelli kardeslerimiz ve ailelerimizin katilimiyla bir araya geldik. Sizler bizim için çok özelsiniz ve tüm engelli vatandaslarimin her zaman ve her türlü imkanlarimizla yaninda olmaya gayret ediyoruz. Engelli kardeslerimizden gelen taleplere her zaman öncelik veriyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir saniye sonrasinda ne olacagimizi bilmedigimiz bu dünyada hepimiz birer engelli adayiyiz. Sevgiyle beraber engelliler haftasinin farkindalik ve anlayis duygularimizin artmasina vesile olmasini temenni ediyorum. Katilimlariniz için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Biga Engelliler Dernegi Baskani Havva Bacak ise Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan’a kahvalti programi ve özel günler basta olmak üzere her zaman yanlarinda oldugu için tesekkür etti. Biga Engelliler Dernegi Baskani Havva Bacak program sonunda ise üzerinde “Bugüne kadar bir dedigimizi iki etmeyen Biga Belediye Baskanimi Bülent Erdogan’a her sey için tesekkür ederiz. Günesimiz” yazili plaket takdim etti.
Kaynak: İHA