Aranan Sahislara Operasyon Açiklamasi 58 Tutuklama

Erzurum Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri tarafindan düzenlenen operasyon sonucu haklarinda çesitli suçlardan kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve ülke genelinde aranan sahislar yakalandi. Operasyon da yakalanan sahislardan 58’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aranan Sahislara Operasyon Açiklamasi 58 Tutuklama
Erzurum Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri tarafindan Nisan ayi içerisinde genel asayisin ve kamu düzeninin devaminin saglanmasi, suç isleme amacindakilerin caydirilmasi için yapilan çalismalar neticesinde haklarinda çesitli suçlardan kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve ülke genelinde aranan 1 ile 10 yil arasi 39 sahis, 1 yil ve alti hapis cezasi bulunan 19 sahis olmak üzere toplam 58 sahis, yakalama emri ile aranan; 52 sahis, adli para cezasina hükümlü 4 sahis olmak üzere toplam 114 sahis gözaltina alindi.

Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekiplerince yapilan operasyonlar sonucu yakalanarak adliyeye sevk edilen sahislardan 58’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA