ANFA'dan Özel Mülklere Peyzaj Hizmeti

Baskent’in dört bir yaninda yer alan dinlenme alanlari basta olmak üzere park, bahçe ve orta refüjlerde peyzaj çalismalarini araliksiz sürdüren ANFA Genel Müdürlügü, simdi de özel mülklere yönelik peyzaj hizmeti vermeye basladi. Baskentliler konut ya da is yerlerindeki yesil alanlarin metrekaresine göre ANFA Bitki Evleri’ni arayarak ya da bizzat basvurarak fiyat teklifi alabilecek.

ANFA'dan Özel Mülklere Peyzaj Hizmeti
Ankara Büyüksehir Belediyesi’ne bagli ANFA Genel Müdürlügü, Baskentlilerden gelen yogun talep üzerine özel mülklere de peyzaj hizmeti vermeye basladi.

Bireysel veya kurum olarak Altinpark, 30 Agustos Zafer Parki, Etlik Zeynepçik Parki ve Mogan Park’ta bulunan ANFA Bitki Evleri’ne bizzat ya da “(0312) 596 90 00” numarali hatti arayarak basvurabilecek vatandaslar, yeni uygulama sayesinde kendilerine ait özel mülklerin bahçesinde veya çevresinde peyzaj düzenlemesi yaptirabilecek. Çalisma alaninda yapilacak incelemenin ardindan toprak yapisina uygun düzenlemeleri vatandasla karsilikli olarak kararlastiracak olan ANFA ekipleri, istenilen tür ve boyuttaki agaç, çiçek, hatta çim biçilecek alanin metrekaresine göre fiyat belirleyecek. Her türlü teknik donanima sahip ANFA Bitki Evleri, çim ekiminden agaç dikimi ve budamasina, kaya bahçesi kurulmasindan kuru peyzaj düzenlemesine kadar Baskentlilere ücreti karsiliginda bu hizmeti saglayacak.
Kaynak: İHA