Akyazi'nin Yeni Sosyal Tesisi Açilisa Gün Sayiyor

Akyazi ilçesinde futbol ve voleybol sahasi, spor gruplari, çocuk oyun alanlari, idari bina ve piknik alanlarinin da oldugu Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire Trekking ve Kamp Alani, açilisa gün sayiyor. Haberi meclis toplantisinda veren Belediye Baskani Bilal Soykan, tesisin 14 Mayis’ta açilacagini söyledi.

Akyazi'nin Yeni Sosyal Tesisi Açilisa Gün Sayiyor
Akyazi Belediyesi Mayis ayi meclis toplantisi belediye baskani Bilal Soykan’in öncülügünde gerçeklestirildi.

12 gündem maddesinin karara baglandigi meclis toplantisinda Soykan, vatandaslarin keyifli vakit geçirebilecegi mesire alaninin açilis tarihi haberini verdi. Güzlek Mahallesi’nde insa edilen futbol ve voleybol sahasi, spor gruplari, çocuk oyun alanlari, idari bina ve piknik alanlarinin da oldugu mesire alani 14 Mayis Cumartesi günü gerçeklesecek törenle açilacak.

Mesire alani çalismalarinin birkaç aydir devam ettigini ifade eden Soykan, “Akyazi’miza çok yakisacak, vatandaslarimizin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirip anilar biriktirebilecegi, nezih bir ortamda piknik yapip, yürüyüs ve kamp yapabilecegi Akyazi Belediyesi Güzlek Mesire Trekking ve Kamp Alani’mizin açilisini valimiz ve milletvekillerimizin de katilacagi törenle açacagiz. 14 Mayis Cumartesi günü saat 15.00’te senlik havasinda gerçeklesecek olan açilisimiza tüm vatandaslarimiz davetlidir” dedi.

Kaynak: İHA