Adanali Ünlü Kadayifçi Ugradigi Silahli Saldirida Öldü

Adana’da arkadasinin tamirhanesinde otururken bir kisinin silahli saldirisina ugrayan ünlü kadayifçi Olcay Tekin, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Adanali Ünlü Kadayifçi Ugradigi Silahli Saldirida Öldü
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bagli Hurmali Mahallesi’nde meydana geldi. Öglen saatlerinde ünlü kadayifçi Olcay Tekin, tatli imalathanesine gitti. Tekin, buradan da komsusu ve arkadasi olan tamircinin yanina gitti. Sandalyeye oturup arkadasiyla sohbet ettigi sirada yaya olarak gelen bir kisi tabancayla Tekin’e 7 el ates etti. Daha sonra zanli yaya olarak kaçip bir süre sonra motosiklete binerek olay yerinden uzaklasti. Tekin ise tamircinin çagirdigi ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldirildi. Tekin yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Tekin’in cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.

Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri ise zanlinin ismini belirleyip yakalamak için çevredeki ve motosikletin gidis güzergahindaki güvenlik kameralarini inceleme altina aldi. Bundan 3 yil önce de Tekin’in is yerinde silahli saldiriya ugradigi, yara almadan kurtuldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA