VHO'dan Öksüz'e Ziyaret

Kars, Ardahan, Igdir Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasi Yönetim Kurulu Kars Vali/ Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ü makaminda ziyaret etti.

VHO'dan Öksüz'e Ziyaret
Kars Ardahan Igdir Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ercan Ödül, Genel Sekreter Özkan Soylu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Saltan ile Taygun Gökdemir Kars Vali/ Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ü makaminda ziyaret ederek bir süre sohbet etti

Ziyaret sonrasi açiklama yapan Kars Ardahan Igdir Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ercan Ödül “ Ziyaretimizde Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasi 16. Dönemi yönetim kurulu olarak kamu yarari göz önünde bulundurarak yürüttügümüz tüm çalisma ve projeleri Valimize arz ettik” dedi.

Ödül, “Üyelerimizin ve bizlerin Dünya Veteriner Hekimler Günümüzü kutlayan Valimize yogun programlarinda bizi kabul etmeleri, proje ve çalismalarimiza destekleri, gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle sahsim, yönetim kurulum ve kurumum adina tesekkür ederim” diye konustu.

Bir süre Öksüz ile görüsen Ödül, daha sonra valilikten ayrildi.
Kaynak: İHA