Ordu'da 4 Tefeciye Adli Kontrol

Ordu’nun Altinordu ilçesinde tefecilik suçunun desifre edilmesine yönelik gerçeklestirilen çalismada 4 kisi gözaltina alindi.

Ordu'da 4 Tefeciye Adli Kontrol
Ordu Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce yürütülmekte olan tefecilik suçunun desifresine yönelik planli bir çalisma gerçeklestirildi.

Altinordu ilçesinde gerçeklestirilen çalisma çerçevesinde 4 süphelinin ikamet ve bu kisilere ait 2 isyerine operasyon gerçeklestirildi.

Yapilan aramalarda 8 adet üzerinde baskalarinin adi ve degisik miktarlarda para miktari yazili olan senet, 4 adet üzerinde baskalarinin adi yazili miktar kismi bos açik senet, 1 adet üzerinde baskalarinin adi ve degisik miktarlarda para miktari yazili olan çek, 1 adet üzerinde isim bulunmayan imzali ve para miktari belirtir senet, 3 adet bos senet, 7 adet degisik isimlere ait üzerinde borç bilgilerinin yazili oldugu belge, 31 bin 200 Türk Lirasi ve 2 bin 100 Amerikan Dolari’na el konuldu.

Gözaltina alinan ve Ordu Cumhuriyet Bassavciliginca tutuklama talebiyle sevk edilen 4 süpheli hakkinda Sulh Ceza Hakimligince Adli Kontrol karari verildi.

Kaynak: İHA