Kula'da Engelliler Haftasi Kutlamalari Basladi

Kula’da 10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla 80. Yil Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan kutlama programi düzenlendi. 2 etapta yapilan olan kutlama programinin gündüz programinda çelenk sunumu yapilmasinin ardindan bando takimi esliginde kortej yürüyüsü gerçeklestirildi.

Kula'da Engelliler Haftasi Kutlamalari Basladi
Her yil 10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla Kula Yunus Emre Kent Meydani’nda bulunan Atatürk Aniti’na Kula 80. Yil Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan çelenk sunuldu. Çelenk sunulmasinin ardindan saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi okundu. Çelen sunma programinin ardindan bando takimi esliginde protokol üyeleri ve Kula 80. Yil Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü sakinleri kortej yürüyüsü gerçeklestirdi. Ellerinde engellilere yönelik farkindalik pankartlari bulunan kurum sakinleri, vatandaslar tarafindan alkislanarak desteklendi. Kutlamalarin gündüz etabi, Kula 100. Yil Aile Çay Bahçesi’nde rehabilitasyon personelleri ve sakinler tarafindan hazirlanan yardim kampanyasi ziyaret edildi.

Kula 80. Yil Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan haftanin önemine binaen düzenlenen program, bu aksam yapilacak olan gece programi ile devam edecek.

80. Yil Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan engelliler haftasi münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma programina Kula Kaymakami Kemal Duru, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Nurettin Yarimçam, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demikiran, Ilçe Milli Egitim Müdürü Zakir Okulmus, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Aybüke Asli Ayyildiz, CHP Kula Ilçe Baskani Osman Kasirga, 80. Yil Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürü Mehmet Artaç, kurum amirleri, ögretmenler, kurum ögrenci ve personelleri ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA