ESOB Baskani Limon Güven Tazeledi

Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (ESOB) 2022 yili olagan genel kurulunda, yapilan seçimlerde tek aday olan mevcut Baskan Bedir Limon yeniden seçilerek güven tazeledi.

ESOB Baskani Limon Güven Tazeledi
Erzincan’da Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (ESOB) 2022 yili olagan genel kurulu gerçeklestirildi.

Divan baskanligini Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani ve Konfederasyon Temsilcisi Hidir Belice’nin yaptigi genel kurula, oda baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan yönetim ve denetim kurulunun ibrasi yapilarak seçime geçildi. Gerçeklestirilen seçime tek aday olarak giren Bedir Limon, 3. dönem Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (ESOB) baskani oldu.

Genel kurula hitaben konusma yapan Bedir Limon, “Genel kurulumuza il ve ilçelerde üyelerimizin katilimiyla yapildi. Bu dönem yine adaysiz bir sekilde bizi desteklediler. Bizlere gelip burada destek oldugunuz için hepinize tesekkür ediyorum. Görevimizi yerine getirdigimiz için arkadaslarimiza da tesekkür ederek bu seçiminde esnafimiza hayirli olmasini diliyorum” dedi.

ESOB Baskani Bedir Limon’un listesinde ise su isimler yer aldi;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Namik Polater, Oral Sarioglu, Muhammet Ihsan Yesilbas, Erkan Telçeken.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Erdogan Geyik, Mehmet Albayrak, Burak Kiliç, Disiplin kurulu asil üyeler: Coskun Yilmaz, Süleyman Cem Çaglik, Hasan Çorlu
Kaynak: İHA