Altinordu'ya Dev Yatirim

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ulasim hamlesi, kentin kaderini degistirdi. Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Altinordu ilçesinde 2019 yilindan bu yana 169 km yolu asfalt ile bulusturdu. Ilçe merkezindeki kavsaklar günün ihtiyaçlarina cevap verebilecek sekilde yeniden düzenlendi. Ilçe genelinde 101 milyon lira degerinde ulasim yatirimina imza atildi

Altinordu'ya Dev Yatirim
Türkiye’nin en zor cografyalarindan ve kirsal yol agi en uzun il olan Ordu’da, asfalt seferberligi sürüyor. Toplam yol agi, Türkiye ortalamasinin 4 katindan fazla olan kentte, ilçelerde sürdürülen yol çalismalarinda büyük asama kaydedildi. 19 ilçede kurdugu santiyelerle ilin çehresi ve kaderini degistiren Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, mahalle ve grup yollarinda, standardi yüksek, konforlu bir ulasimin kapilarini araladi.

169 km yol asfalt ile bulustu

Ordu Büyüksehir Belediyesi, Altinordu ilçesinde 2019 yilindan bu yana yaptigi yol çalismalari kapsaminda 51 km emülsüyon kaplama ve 118 sicak asfalt olmak üzere toplamda 169 km yolu konforlu bir yapiya dönüstürdü.

101 milyon liralik ulasim yatirimi yapildi

Altinordu ilçesinde gerçeklesen asfalt ve beton yol çalismalarinin yani sira 42 km yeni yol açma ve genisletme, 336 km stabilize yol yapim, 728 km reglaj, 454 km hendek temizligi, 36 bin 291 ton asfalt yama, 38 bin 575 metre yagmursuyu hatti, 16 bin 222 m tas duvar, 76 bin 830 m kaldirim ve 3 bin 891 metre menfez çalismasi yapilarak vatandaslarin hizmetine sunuldu. Ilçe genelinde ulasima yapilan yatirimlarin bedeli ise 101 milyon lira olarak belirlendi.

Altinordu ilçe merkezindeki 10 kavsakta düzenleme yapildi

Öte yandan Altinordu ilçe merkezinde trafige kalici çözümler üretmek için 10 kavsakta düzenleme çalismalari yapildi. Bu kapsamda Mevlana, Sivas Yolu, Belediye, Rus Pazari, Ata Sanayi, Dörtyol, Yenimahalle, Polatli Sehitleri 80.Yil, Organize Sanayi ve Fidangör kavsaginda yeni ve günün ihtiyacina uygun olarak düzenlendi.

Kaynak: İHA