Kuaförlerde Bayram Yogunlugu

Geçtigimiz yil Ramazan Bayrami’nda salgin tedbirleri çerçevesinde uygulanan tam kapanma sürecinden olumsuz etkilenen berber ve kuaförlerin yüzü bu yil islerin hareketlenmesiyle güldü.

Kuaförlerde Bayram Yogunlugu
Ramazan Bayrami nedeniyle Edirne’deki berber ve kuaförlerde yogunluk yasaniyor. Bayram öncesi saç ve sakal tirasi olmak isteyenler berberlerin yolunu tuttu. Kuaförler ve berberler yogunluk sebebiyle fazla mesai yapiyor. Yogun mesai yapan berber ve kuaförler, vatandaslari bayrama hazirliyor. Bayram tirasina gelen müsterilerin olusturdugu yogunluk nedeniyle birçok berber ve kuaför gece geç saatlere kadar müsterilerinin bakimlarini yapiyor.

"Bayram mesaisi yapiyoruz"

Kuaför Oguzhan Akbulut, "Yogun çalisiyoruz. Bayram mesaisi içindeyiz. Bayram yogunlugu var. Gece geç saatlere kadar çalisiyoruz. Son günlere birakanlar oldugu için sahura kadar bile çalistigimiz oldu" dedi.

Vatandaslardan Mücahit Sap, "Oglumu ve babami saç tirasina getirdim sira bekliyoruz. Herkesin iyi bir bayram geçirmesini diliyorum" dedi.

Geçen yil tam kapanma döneminde çok sikinti yasadiklarini belirten Kuaför Gökhan Demirci, bu sezon umutlu olduklarini söyledi.



Bayramla birlikte islerinin hareketlendigini aktaran Demirci, yaz sezonu oldugu için bundan sonra müsterilerin artmasini beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA