Baskan Yildirim'dan Bayram Mesaji

Adiyaman’in Gölbasi Belediye Baskani Iskender Yildirim, Ramazan Bayrami nedeniyle yayinladigi mesajinda tüm Islam aleminin mübarek Ramazan Bayrami’ni kutladi.

Baskan Yildirim'dan Bayram Mesaji
Gölbasi belediye Baskani Iskender Yildirim, ibadet, rahmet, bereket, sabir, yardimlasma ve dayanismanin pekistigi bir Ramazan ayini daha geride biraktiklarini söyledi.

Sevgi, saygi ve hosgörünün birlestirici gücü olan bayramlar milletin en güzel, en anlamli günlerinden oldugunu vurgulayan Baskan Yildirim, “Kirginliklarin unutuldugu, mutluluklarin paylasildigi, dostluklarin güçlendigi günler olan bayramlarda manevi degerlerimiz etrafinda bütünlesecegiz. Bayram günlerinde hissettigimiz sevinç ve heyecan, çocukluk yillarimizdan beri hatiralarimizda özel bir yer tutar. Birlik ve beraberlik duygularimizi güçlendiren bayramlari anlam ve önemine uygun bir sekilde kutlamali ve bu gelenegi yeni nesillere aktarmaliyiz. Bu vesileyle basta ilçemiz ve ülkemiz olmak üzere tüm Islam aleminin Ramazan Bayramini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA