Baskan Özcan'dan Bayram Mesaji

Malatya Ticaret Borsasi (MTB) Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Özcan, yayimladigi mesaj ile Islam aleminin bayramini kutladi.

Baskan Özcan'dan Bayram Mesaji
MTB Baskani Ramazan Özcan, Ramazan Bayrami dolayisiyla yazili bir mesaj yayimladi. Bayramlarin yardimlasma ve dayanisma duygularinin pekistigi, kirginliklarin sona erdigi özel ve müstesna günler oldugunu belirten Özcan, Ramazan Bayrami’nin tüm dünyada baris ve huzura vesile olmasini diledi. Pandeminin gölgesinde geçen iki yilin ardindan Ramazan ayini bir arada geçirmenin sevinç ve huzuruyla bayramin karsilandigini vurgulayan Özcan, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Bayramlar milli birlik ve kardeslik duygularinin pekistigi, darginlarin baristigi, mutluluklarin paylasildigi çok özel günlerdir. Ramazan Bayrami’ni bu sene tüm sevdiklerimizle ruhuna en uygun sekilde kutlayacak olmanin tarifsiz mutlulugunu yasiyoruz. Bayramlar, ayni inanç, tarih ve kültürle birbirine bagli topluluklarin müsterek sevinç ve mutluluk günleridir. Gönüller arasinda sarsilmaz dostluk ve kardeslik baglari kuran, bizi biz yapan en büyük degerlerimiz olan bayramlarimiz yardimlasma ve dayanisma duygularinin da pekistigi müstesna zaman dilimleridir. Bu bayramda da darginliklari geride birakarak, birbirimize daha çok sarilmali ve toplum olarak kenetlenmeliyiz. Bayramda büyüklerimizin gönüllerini alalim, çocuklarimizi sevindirelim ve bayram sevincini hep birlikte yasayalim. Toplumlari güçlü kilan, fertlerini bir arada tutan baglarin saglamligidir. Baglarin saglam olmasi ise kuskusuz insanlarin birbirine karsi hosgörü içerisinde olmasi, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. En büyük zenginlik sevgidir. Zorda olana, darda olana imkanlarimiz nispetinde yardim elimizi uzatalim, mutlulugumuzu paylasarak artiralim. Bu duygu ve düsüncelerle, Ramazan Bayrami’nin tüm insanlik için zorluklarin, savaslarin geride kalmasina vesile olmasini temenni ediyor, hemsehrilerimizin, milletimizin ve tüm Islam aleminin mübarek Ramazan Bayrami’ni kutluyor, saglik, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."
Kaynak: İHA