Baskan Ilhan'dan Bayram Mesaji

Saadet Partisi Van Il Baskani Özay Ilhan, Ramazan Bayrami münasebetiyle tebrik mesaji yayimladi.

Baskan Ilhan'dan Bayram Mesaji
Ilhan, yayinladigi mesajinda, bayramlarin birlik, beraberlik ve kardeslik duygularinin en yogun yasandigi dönemler oldugunu belirterek, "Ramazan ayini idrak etmenin bahtiyarligini yasiyoruz. Ramazan ayinda tuttugumuz oruçlarla yokluga sabretmenin, nimete sükretmenin hikmetini anlamaya çalistik" ifadesini kullandi.

Bayrami kutlamaya hazirlandigimiz bugünlerde dünyanin birçok yerinde buruklugun hâkim oldugunu aktaran Ilhan, her Ramazan oldugu gibi bu Ramazan’da da dünyanin birçok yerinde insanlarin zulüm altinda inledigini, kan ve gözyasi döken insanlarin hüznünün oldugunu belirtti.

Dünyanin birçok yerinde yiyecek ekmek bulamadigi için açliktan ölme tehlikesi yasayan Afrikali çocuklarin endisesi oldugunu söyleyen Ilhan, zalim ve alçak bir isgalin sonucu hayatini kaybetmis yüz binlerce masum insanin acisinin var oldugunu kaydetti.

Ilhan, “Oysa daha güzel bir dünya mümkün. Sömürü degil adalet, savas degil baris üzerine kurulu bir dünya mümkün. Bayramlarin bayram gibi yasandigi bir dünya mümkün. Ramazan Bayrami’nin Islam aleminin ve insanligin kurtulusuna vesile olmasini Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle tüm Vanli hemsehrilerimizin mübarek Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA