Baskan Acar'dan Ramazan Bayrami Mesaji

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Ali Sami Acar, Ramazan Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Baskan Acar'dan Ramazan Bayrami Mesaji
Safranbolu TSO Baskani Acar, sosyal yardimlasma ve dayanisma geleneginin en güzel yasandigi günlerin bayram günleri oldugunu söyledi.



Baskan Acar’in mesajinda, “Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu cehennemden kurtulus olan mübarek Ramazan ayini geride birakarak tüm Müslümanlarin kaynasmasina vesile olan bir Ramazan Bayrami’na daha ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Toplumumuzda çok özel ve anlamli bir yere sahip olan, milletimizin manevi degerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardimlasma ve dayanisma geleneginin en güzel yasandigi günler bayram günleridir. Bayramlar insanlari birbirine yakinlastiran, ayni düsünce ve duygularda bulusturan, günlük kaygi ve sikintilardan uzaklastiran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirligi saglayan özel bir gündür. Bu duygu ve düsüncelerle; Ramazan Bayraminin tüm insanligi iyilikte, dogrulukta ve hayirda bulusturmasini, ilçemize, ülkemize, Islam âlemine saglik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve sükranla aniyor, hemserilerimizin ve tüm Islam âleminin Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum”
Kaynak: İHA