Ak Parti Ahde Vefada Bulustu

Erzurum AK Parti Il Teskilati, geleneksel hale gelen Ahde Vefa Iftarinda bir araya geldi. Recep Tayyip Erdogan Fuar Merkezi’nde düzenlenen Ahde Vefa Iftarina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan da canli yayin baglantisiyla katildi.

Ak Parti Ahde Vefada Bulustu
Recep Tayyip Erdogan Fuar Merkezi’nde düzenlenen Ahde Vefa Iftarina AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altinok, Zehra Taskesenlioglu Ban ve Ibrahim Aydemir, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Ayse Deniz Çelik, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Muhammed Gökberk Kocaeliler, AK Parti Ilçe Teskilatlari ve Ilçe Belediye Baskanlari katildi.

AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in da telekonferans yoluyla katildigi Geleneksel Ahde Vefa Iftar Programi sonrasinda bir degerlendirme yapan AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz, “Yardimlasma, kardeslik ve birliktelik duygularinin doruga ulastigi Ramazan ayinda artik geleneksellesen iftar programimiz vesilesiyle teskilatlarimizi hemserilerimizle bulusturuyoruz. Pandemi nedeniyle iki yil ara vermek zorunda kaldigimiz geleneklerimizi bu yil doyasiya yerine getirmis olmanin da mutlulugunu yasiyoruz.” diye konustu.

AK Parti’nin millet tarafindan kurulan bir hizmet partisi oldugunu belirten baskan Öz, “Ahde Vefa Iftar programimiza telekonferans yoluyla tesrif eden Sayin Cumhurbaskanimizin da ifade ettigi gibi AK Parti mutlu azinligin degil milletin partisidir ve hizmet odaklidir. Bizim suni gündemlerle, makam ve mevki kavgasiyla kaybedecek vaktimiz yoktur. AK Parti’nin davasi millete hizmet davasidir. Bugüne kadar kurulusunun gayesi dogrultusunda hareket eden partimiz, bundan böyle de ayni çizgide yürümeye devam edecektir. AK Parti’nin davasini paylasan herkes ‘durmak yok, yola devam’ demek ve hizmet için üzerine düsen gereklilikleri yerine getirmek durumundadir. Cumhurbaskanimizin liderliginde baslayan bu hizmet yolculugu 2023, 2053, 2071 gibi uzun vadeli planlar ve hedeflerle güçlenerek devam edecektir. Bu vesileyle bir kere daha tüm milletimizin Ramazan Bayrami’ni kutluyor, iftar davetimize icabet eden tüm hemserilerimize tesekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak: İHA