Sehit Yakinlari Ve Gazilerle Iftar

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Mugla Subesi, Ramazan ayinin ilk Cuma iftarinda Mugla’daki sehit yakinlari ve gaziler ile bir araya geldi.

Sehit Yakinlari Ve Gazilerle Iftar
Iftar yemegine, Mugla Vali Yardimcisi Ali Yilmaz, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Nadir Yagci, Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, Mugla Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Ercan, MHP Il Baskani Mehmet Korkmaz, Mugla Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Süleyman Taskesen, MÜSIAD 2. Dönem Baskan Ali Bayramoglu, MÜSIAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Oylum ve MÜSIAD Mugla Subesi üyeleri katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan iftar, Mugla Müftüsü Yasar Çapçi’nin duasi ile devam etti. Iftar yemeginde konusan Mugla Sube Baskani Av. Kazim Demir, “Bu yil iftarimizi sehit yakinlari ve gazilerimiz ile yapiyoruz. Katiliminiz için tesekkür ederim. Temsilcileri aramizda bulunan kardes sivil toplum kuruluslari ile Mugla’mizda cemiyeti bulusturmaya, Ramazan ikliminin insanlara aktarilmasina ruhani bir atmosferin paylasilmasi ve sosyal bir yardimlasmanin paylasilmasina katki saglamaya çalisiyoruz. Ramazan bir rahmet ayi, hatalarimiz ile yüzlesme, kusurlarimizdan arinma firsatidir. Iyiligi, barisi ve güzelligi paylastigimiz bir hayati, bir sistemi, adaletle, merhametle, sefkatle kurmamiz ve gelistirmemiz gerekiyor. Kendimiz için istedigimizi kardeslerimiz için de istemedigimiz sürece hakiki inanci elde etmis olamiyoruz. Türk-Islam mefkuresinin iktisadi hürriyet kazanmis bir abidesi olarak, yurt içinde on binleri bulan üye sayisi ve dünyada yedi deniz dört iklime dagilmis sube ve temsilcilikleri ile teshis ve tedavi hususunda üstüne düseni yapmaktadir” dedi.

Mugla Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Süleyman Taskesen iftar yemeginde yaptigi konusmada, MÜSIAD ailesine tesekkür etti. Taskesen, “Tüm sehit ailelerimiz ve gazilerimiz adina bugün burada bizi misafir ettiklerinden dolayi onur ve gurur duyduk” dedi.

MÜSIAD 2. Dönem Genel Baskani Ali Bayramoglu, 1990 yilinda MÜSIAD’i kurarken ilk verdikleri iftar yemegine kimler gelecek dilerek duyduklari endiseyi anlatirken, bugün gelinen noktada ayni gün Türkiye’nin 4-5 noktasinda ayni anda iftar sofralarinin kuruldugunu, bunun de gelinen nokta açisindan ne kadar önemli oldugunu belirti.

Iftar sonrasi Av. Kazim Demir, Mugla Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Süleyman Taskesen’e plaket verdi.
Kaynak: İHA