Sehit Aileleri Ile Gazilere Iftar

Türk Polis Teskilatinin 177. Kurulus yildönümü münasebetiyle, Kilis Il Emniyet Müdürlügü tarafindan sehit ailelerine bir iftar yemegi verildi.

Sehit Aileleri Ile Gazilere Iftar
Polisevinde gerçeklestirilen iftar yemeginde Il Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, protokol üyeleri ile sehit aileleri ve gazi ile yakinlarini kapida karsiladi.

Sehit aileleri ile gazi ve yakinlarina iftar yemegine protokol üyeleri esleriyle birlikte katildi.

Emniyet Müdürlügü bünyesindeki Sube Müdürleri sehit ve gazi aileleri ile birlikte ayni masada iftar açtilar.

Il Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ile Vali Recep Soytürk’ün yaptiklari kisa konusmadan sonra protokol üyeleri, iftar yemeginden sonra tek tek sehit aileleri ile gazilerin masasina oturarak sorun ve sikintilarini dinlediler.

Iftar yemegine Vali Recep Soytürk, Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, Garnizon Komutani ve 1’inci Hudut Alay Komutani Piyade Albay Halil Siddik Ayhan, 7 Aralik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun, Cumhuriyet Bassavcisi Selçuk Akman, Agir Ceza Mahkemesi Baskani Ismail Sezgin, Kilis Sehit ve Gaziler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Murat Cumhur Muhtar, Kilis Sivil Sehitler Dernegi Baskani Veysel Evran, protokol üyeleri, sehit aileleri ila gaziler ve yakinlari ile emniyet mensuplari katildi.

Kaynak: İHA