Sehitler Dualarla Anildi

Yozgat’ta Emniyet teskilatinin kurulusunun 177’inci yil dönümü ve "Polis Haftasi" münasebetiyle sehitleri anma programi düzenlendi.

Sehitler Dualarla Anildi
Yozgat sehitliginde düzenlenen programa Yozgat Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürü Zafer Kisi, Il Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Il Jandarma Komutani Halil Baser, Il Müftüsü Ali Gülden, POMEM Ögrencileri ve sehit aileleri katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan tüm sehitler için dualar edildi.

Yozgat Polis Meslek Egitim Müdürü Zafer Kisi tarafindan seref defteri imzalandi.

Burada POMEM Müdürü Zafer Kisi yaptigi konusmada, “Aziz sehitlerimiz Türk Polis Teskilatinin 177’inci kurulus yildönümü vesilesiyle huzurlarinizda bulunuyoruz. Manevi mirasimizi daime kalplerimizde hissettigimiz ve geride kalan ailelerinizi emanet bildigimiz sizler vatani ve milletin bölünmez bütünlügü huzuru ve güvenligi ugruna gözünü kirpmadan sahadete yürüdünüz. Bu anlamli günümüzde sizleri minnetle ve saygiyla yâd ediyoruz. Sizden aldigimiz manevi güç ile bu serefli meslegi icra ediyor ve her devraldigimiz mirasinizi emanet edecegimiz bilinçli, çaliskan idealist Türk polisleri yetistirmeye gayret gösteriyoruz. Emanetiz emin ellerde ruhunuz sad olsun” seklinde konustu.

Daha sonra katilimcilar tarafindan sehitlerin kabirlerine karanfil birakildi.
Kaynak: İHA