Devrekliler Hafiz Adaylari Ile Iftarda Bir Araya Geldi

Devrek protokolü ve vatandaslar hafiz adaylari ile iftarda bir araya geldi.

Devrekliler Hafiz Adaylari Ile Iftarda Bir Araya Geldi
Zonguldak’in Devrek ilçesinde faaliyette bulunan ve bölgenin sayili Kur’an kurslari arasinda yer alan Gürbüzler Kur’an Kursu Dernegi tarafindan organize edilen etkinlikte protokol ve vatandaslar hafiz adaylari ile iftar programinda bir araya geldiler.

Bölgenin sayili Kur’an kurslari arasinda yer alan Gürbüzler Kur’an Kursunun her yil geleneksel olarak hayata geçirilen ancak pandemi nedeniyle iki yildan bu yana ara verilen program davetlilerin yogun katilimi ile yeniden start aldi.

Düzenlenen iftar programinda davetlilere hitabeden Gürbüzler Kur’an Kursu Dernegi Baskani Ertan Akça,” Çok degerli misafirlerimiz öncelikle bizlerin davetini kirmayarak buraya kadar tesriflerin için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Salgin hastalik nedeniyle iki yildan bu yana ara verdigimiz iftar programinda yeniden birlikte olmanin heyecanini yasamaktayiz. Bizleri bu günlere yeniden kavusturan Mevlâ’miza ne kadar sükür etsek azdir. Katilimlarinizdan dolayi hepinize tekrara ayri ayri tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA