Ögrenciler Portekiz Yolcusu

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesi Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazirlamis oldugu "Tasarla, Ögret, Oynat" adli ERASMUS + Yurtdisi Ögrenci Hareketliligi Projesi çerçevesinde ögrenciler, Portekiz-Porto’ya gidecek.

Ögrenciler Portekiz Yolcusu
Akdagmadeni Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Egitim Ögretim yilinda yapmis oldugu “Tasarla, Ögret, Oynat” adli Erasmus + Yurtdisi Hareketlilik Projesi basvurusu ile 2019-2020 Egitim Ögretim yilinda 6’ser ögrenci 1’er ögretmenden olusan toplamda 12 ögrenci ve 2 ögretmen ile 2019-1-TR01-KA102-063106 Proje Numarali Iki Hareketlilik projesi gerçeklestirecektir. Proje ortagi “Portekiz-

Porto “Meaningful Years, Lda” dir. Proje 30.824,00 Euro hibe tutarinda.

Okul Müdürü Latif Konakçi yaptigi açiklamada; “10 Nisan’da baslayacak ilk hareketlilikle birlikte iki ögretmen ve on iki ögrencimizden olusan ekip, Porto kentinde bulunan "Meaningful Years, Lda" okulunda on dört gün boyunca çalismalarini yürütecek. Proje ile okul ögrenci ve ögretmenlerinin önemli kazanimlar elde edecegini düsünüyoruz. Bu vesile ile projemizin okulumuza, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayirli olmasini diler projenin hazirlanmasinda emegi geçen yönetici, ögretmen ve ögrencilerimize tesekkür ederiz” dedi.

Ögrenciler, gezi öncesi Akdagmadeni Kaymakami Fatih Topuz ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ersoy Ceylan’i ziyaret ettiler.
Kaynak: İHA