Agri'da Avukatlar Iftar Programinda Bir Araya Geldi

Agri’da avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü ne nedeni ile Agri Barosunca düzenlenen iftar programinda bir araya geldi.

Agri'da Avukatlar Iftar Programinda Bir Araya Geldi
Özel bir restoranda düzenlenen programda, Agri Baro Baskani Avukat Mehmet Salih Aydin, iftar sonrasi yaptigi konusmada, avukatligin tarihin en kadim mesleklerinden biri oldugunu dile getirdi.

Mesleklerini icra etmenin yani sira baro olarak kentte güzel isler yapma gayreti içerisinde olduklarini belirten Aydin, Agri’da mevcut adliye binasinin ihtiyaci karsilamadigini kaydetti.

En kisa sürede kentte yeni bir adliye binasinin yapilasi gerektigini belirten Aydin: “Yaptigimiz bütün çalismalar ve faaliyetlerimizde samimiydik. Kendi inançlarimiza sadik kalarak bunu ifa ettik. Birtakim eksikliklerimiz olabilir, bunlar kasti degildir. Belki gücümüzün yetmemesindendir, belki ihmaldendir. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Biz bu meslegi ve baro baskanligi görevini yaparken su gök kubbe altinda hos bir seda birakmak için bir mücadele verdik. Ben inaniyorum ki biz ve burada bulunan arkadaslarimizin tamamina yakini hukuk ve adaletin tecellisi noktasinda mutlaka savcilarimiz ve hakimlerimizle birlikte bu gök kubbe altinda hos bir seda birakmistir. Hos seda birakanlara selam olsun." Ifadelerini kullandi.

Baro Baskani Aydin’in konusmasinin ardinda program, konser ve plaket takdiminin ardindan sona erdi.

Programa avukatlarin yani sira Agri Cumhuriyet Bassavcisi Mehdi Can, hakimler, savcilar ve adliye çalisanlari katildi.

Kaynak: İHA