Ögrencilerden Bandirma Belediyesine Ziyaret

Balikesir’in Bandirma Ilçesinde ilk ve orta dereceli egitim kurumlarinda ögrenim gören ögrenciler Belediyeyi ziyaret etmeye devam ediyor. Baskan Tolga Tosun ögrencilere çesitli hediyeler verdi.

Ögrencilerden Bandirma Belediyesine Ziyaret
Amerikan Kültür Koleji 3. sinifta okuyan 35 ögrenci ve ögretmenleri; Arife Agan, Betül Özgüç, Niyazi Öztürk ve Gamze Öztürk’ü makaminda agirlayan Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, misafirlerine kek ve meyve sulari ikram ettikten sonra miniklerin merakli sorularina da içtenlikle cevap verdi. Minik misafirler aldiklari yanitlar ve ikramlara alkislariyla tesekkür ettiler.

Ziyaretin sonunda Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, misafirlerinin her birine; Atatürk’ün anilarini anlattigi ve çocuklar için sadelestirilen Nutuk adli eseri armagan etti. Baskan Tolga Tosun: “Amerikan Kültür Koleji 3. sinif ögrencileri ve degerli ögretmenleri; Arife Agan, Betül Özgüç, Niyazi Öztürk ve Gamze Öztürk’e ziyaretleri için tesekkür ediyorum. Bugünün küçükleri, yarinin büyükleri çocuklarimiza daha güzel bir Bandirma, daha güzel bir Türkiye ve dünya birakmak için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Çocuklarimizi seviyoruz. Onlara ve Cumhuriyetimizin çagdas, aydin ögretmenlerine çok güveniyoruz” dedi.

Kaynak: İHA