Çocuklarin Fotograf Meraki

Malatya Yesilyurt Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü’nün destegiyle açilan fotografçilik kursuna katilan ögrenciler, çocuk yasta fotograf çekmeyi ögreniyor.

Çocuklarin Fotograf Meraki
Hayata Deger Kat Projesi çerçevesinde gerçeklestirilen fotograf egitimlerine Milli Egemenlik Ortaokulundan 12 ögrenci katiliyor.

Yesilyurt Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü’nün destegiyle açilan fotografçilik kursu çerçevesinde hem teorik hem de uygulamali egitimler Fotograf Egitmeni Yilmaz Konuk tarafindan gerçeklestiriliyor. Fotograf Egitmeni Yilmaz Konuk, teorik egitimlerle birlikte uygulama çekimleri yaparak, çocuklarin fotograf çekimini daha kolay ögrenmelerini sagladiklarini, bu anlamda Turgut Özal Tabiat Parkinda çocuklarla birlikte bir gezi yaptiklarini ifade etti.

Fotograf çekmeyi çok sevdigini ifade eden 7.sinif ögrencisi Esra Buldu, yaklasik 2 aydir egitim aldigini, bu egitimler çerçevesinde birçok sey ögrendigini belirtti.

Makineyi güvenli tutmayi, kadraji ve isigi ayarlamayi ve kompozisyon kurallarina uygun fotograf çekmeyi ögrendigini belirten Esra Buldu, kendilerine bu firsati verenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA