Balikesir'de Huzur Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerin il genelinde yaptiklari huzur operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan 61 sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilen 9 sahis tutuklandi.

Balikesir'de Huzur Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla, Altieylül, Karesi, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Havran, Kepsut, Sindirgi ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 37 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 9 sahis tutuklandi.

Yapilan aramalarda; 2 adet ruhsatsiz tabanca ve bu tabancalara ait 14 adet fisek, 5 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 5 adet kartus, 1 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Gömeç, Ivrindi, Karesi, Kepsut, Savastepe ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 24 sahis gözaltina alinirken, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 26 adet tabanca fisegi, 10 adet ruhsatsiz av tüfegi, 3 adet av tüfegi fisegi, 2 adet biçak ele geçirildi.
Kaynak: İHA