Uçar'dan Bayram Mesaji

Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar, Ramazan Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Uçar'dan Bayram Mesaji
Baskan Mahmut Uçar, yaptigi açiklamada “Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu cehennem azabindan kurtulus olan on bir ayin sultani ramazan ayinin ardindan bir Ramazan Bayrami’na daha kavusmanin sevincini yasiyoruz. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’in irade egitiminden geçtik, onun gönülleri zenginlestiren ve sifa veren, günlerini yasadik. Simdi sevincimizi, mutlulugumuzu paylasarak çogaltma zamanidir” dedi.

Bayramlarin birlik ve beraberligi güçlendiren günler olduguna dikkat çeken Baskan Uçar, mesajinda su ifadelere yer verdi;

"Iki yili askin süredir devam eden Covid19 pandemisinin etkisinin iyice azaldigi bir dönemde Ramazan Bayrami’ni kutluyor olmak sevincimizi daha da artirmaktadir. Bayramlar toplum suurumuzun arttigi, zamanin en kiymetli günleridir. Bayram coskusuyla manevi bilincimiz yenilenirken, birlik, beraberlik ve kardeslik duygularimiz daha da pekisir. Insallah bu bayram günlerinde dünyanin farkli cografyalarinda devam eden savaslarin, akan kan ve gözyaslarinin son bulmasina sahitlik ederiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, hemsehrilerimizin ve tüm islam aleminin bayramini kutluyor, bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissedip, o sevinci ailemize, yakin çevremize hatta bütün insanliga yayildigi bayram coskusunun yürekleri sardigi bu güzel günlerin milletimize ve tüm insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini yürekten diliyorum.”
Kaynak: İHA