Kangallilar OSB Istiyor

Sivas’in Kangal Ilçesinde STSO Baskani Mustafa Eken’le bir araya gelen is adamlari ilçelerine OSB istediklerini dile getirdi.

Kangallilar OSB Istiyor
Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) tarafindan Kangal ilçesinde istisare toplantisi ve iftar programi düzenlendi.

Ilçede bulunan bir restoranda düzenlenen programa Kangal Kaymakami Ahmet Fatih Sungur, Belediye Baskani Kürsad Apaydin, Sivas TSO Baskani Mustafa Eken, Meclis Baskani Çetin Yildirim, Meclis ve YK üyeleri ile ilçede bulunan is adamlari katildi.

Toplantida is adamlari talep ve beklentilerini dinleyen Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Eken, 4 yillik görev süresinde yapilan çalismalarla ilgili bilgi vererek, gelen talepleri dinledi.

“Sivas için adayiz”

Baskan Eken, koltuk sevdasinin olmadigini söyleyerek, “Sizlerin sorun ve sikintilarinin çözümü konusunda çalismak için buradayiz. Insan ayrimi yapmayalim, ötekilestirmeyelim. Koltuk sevdamiz yok, biz koltuklara güç vermeye geldik. Bu duygularla Ramazan Bayramimiz simdiden mübarek olsun. Birligimiz, beraberligimiz daim olsun. Bu koltukta oldugumuz müddetçe dürüst olacagiz, sadece üyelerimiz ve Sivas için çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

"Yatirimcilar hazir"

Programa katilan Kangalli is adamlari ilçeleri için taleplerde bulunarak, “Ilçemize OSB istiyoruz. Yatirim yapacak is adamlarimiz hazir. Kangal turizm açisindan önemli bir bölge. Ancak yollarimiz asfalt degil. Yollarimizdaki çalismalarin sezon öncesi acilen yapilmasini bekliyoruz. Ayrica ilçemizde bulunan büyük sirketler, yerel esnaflarimizdan alisveris yapmiyor. Il disindan ürün aliyorlar. Bu konuda destek bekliyoruz” seklinde konustular.

Üyelerin taleplerini dinleyen Baskan Eken, "Taleplerinizi aldim. Çözüm için ilgili kurumlarimizla görüsecegim" dedi.

Kaynak: İHA